loading

Conversion and Extension to Brewery Tap Folkestone

Sector Commercial Refurbishment Residential
Client Creative Foundation
Procurement Design and Build
Value £750,000
Status Completed
Services Architecture, Building Surveying

Additional Info

The Brewery Tap a former public house in Tontine Street Folkestone was to be re modelled and extended as part of the Creative Quarter for the Creative Foundation. The project consisted of the retention of the facade and the construction of an internal loadbearing steel frame to allow further floors to be added together with additional rear extensions.The re modelled building was to house artists studios and work spaces together with residential accomodation including a “glazed box” to the upper floor penthouse.The fusion of contemporary and the traditional Public House frontage works well and adds interest to Tontine Street.